Editie 1-3 mei 2015 volgeboekt!

Sittard, 20 januari 2015

Waar de enorme toeloop van inschrijvingen dit keer vandaan komt is natuurlijk een vraag. Wat we in ieder geval constateren is dat er nogal wat equipes bij zijn gekomen die kennelijk aangemoedigd zijn door hen die al eerder deelgenomen hebben. Dat is dan een ruggensteun voor ons, want het betekent dat eerdere deelnemers er veel plezier in hebben gehad. Dat schept nieuwe uitdagingen voor ons! Een tweede editie wellicht?

Ook hebben we als organisatie nooit onder stoelen of banken gestoken dat we er een sportief tintje aan willen geven, een beetje willen opschuiven naar het “echte” rallywerk zeg maar. Een mix van “een beetje lef” en “autosport beleven”, maar alles verpakt in ‘Bourgondisch genieten’.

Waarom vinden we dat we ‘compleet’ zijn? Wel- wij: Ed Lemaire en de gehele crew (12 man!) willen elke equipe de volle aandacht kunnen geven die ze verdient. En daarom hebben we een maximum aan het aantal equipes gesteld. Dan blijft de gezelligheid optimaal en zo hoort elke equipe er echt bij.

Had je toch willen inschrijven? We zouden het dan zeer prettig vinden als je ons een mailtje stuurt. Dan nemen we je in ieder geval op in onze maillijst zodat je niks mist van onze toekomstige plannen. En wie weet, zien we je dan met ons meedoen in onze Rally van het Oerlandschap. Durven, beleven, genieten….

 

 

%d bloggers liken dit: