Our crew… I love them!

27 maart 2015

Nog een weekje of vijf en dan brandt de zesde editie van onze rally los. De grootste uitdaging van dit jaar is toch wel de organisatie van de ‘hill climb’, de klassementsproef die tijdens de manches tweemaal verreden moet worden. Daarbij staat veiligheid voorop. En die moet je streng bewaken. Terwijl je toch vriendelijk wil blijven tegen alle equipes. Daar heb je een goed team voor nodig dat alles in veilige banen leidt en tegelijkertijd enthousiasme uitstraalt. Dat is leuk voor de deelnemers: begeleid worden door blije gezichten van de rally crew, toch?

Dit jaar doen ze weer mee, onze trouwe crew members. En dus vanaf deze plaats: alvast een heel hartelijk bedankje aan Beppie, Conny, Vivian, Marian, Ed T., Wim, Fons, Peter, Gijs en Eric! Met blije gezichten gaan zij weer allemaal aan de slag. Een leuke dag voor henzelf, een topdag voor onze deelnemers. Chapeau meisjes en jongens!

 

2 antwoorden op “Our crew… I love them!”

 1. Beste crew,

  Ik doe dit jaar voor het eerst mee maar aan de hoeveelheid deelnemers te zien moet het erg leuk zijn en is het ook goed geregeld. Alvast mijn dank voor jullie inzet, ook namens mijn navigator Rob van Leeuwen.

  Groeten, John.

  1. Hi John,
   Wim en ik zeggen dat natuurlijk wel vaker en dus ook dit jaar (zesde edite!) zeggen we “dit wordt de beste ooit!”. We zullen zien. In ieder geval zijn we er zelf heel tevreden over. Het is nu echt meer dan een toertocht, bijna een echte rally! Veel plezier alvast!
   Ed Lemaire

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: