Zo, we zijn eruit, het spektakel kan beginnen

Deze week viel de puzzel in elkaar. Het weekend van de Rally van het Oerlandschap stond al in de steigers voor wat betreft het ‘genieten’. Een mooi hotel, weer zeer originele pleisterplaatsen en een Bourgondische saus over alles.

Maar vooral de rallydag moet, zoals elke editie, kloppen als een bus. Alles moet bij elkaar horen en in elkaar passen. In de ritten zit een klassementsproef ingebouwd. Dat is op zichzelf al een uitdaging. Dat betekent een ander karakter van de manches, een andere tijdsindeling, het vloeibaar in elkaar laten overlopen van de verschillende sportieve onderdelen van de rally. En vooral het hechte samenwerken met onze partners.

De organisatoren kijken en luisteren daarbij goed naar elkaar. En als we het dan helemaal eens zijn dan…. Wel, dan drinken we er dus een goed glas op en, een beetje doorgezakt in onze luie stoel, zeggen we tegen elkaar: “het wordt weer een TOP rally!”. Zo is dat.

En nu alles klaarmaken voor de aankondiging. Die sturen we ergens in de volgende week rond. Benieuwd naar de reacties…..

 

Ed Lemaire

Eén antwoord op “Zo, we zijn eruit, het spektakel kan beginnen”

  1. hey Wim wij hadden ons allang aan gemeld maar ik zie ons er nog niet bij staan.
    Wij kunnen niet wachten

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: