ook de routes zijn klaar voor 2015…

Voor 2015 hebben we gekozen voor een rally die “om een klassementsproef heen” is gebouwd. Deze proef, een echte ‘hill climb’ (of ‘Bergrennen’ zoals de Duitsers dat noemen), vormt het thema van de Rally van het Oerlandschap editie 2015.

Dat bracht wel een uitdaging mee voor wat betreft de rallyroutes, 2 manches die over de dag verdeeld zijn. Dat betekende bijvoorbeeld dat we niet te ver weg van de klassementsproef kunnen gaan. Maar van de “nood” hebben we toch een deugd kunnen maken. Als we dan toch “in de buurt” moeten blijven dan gaan we ook voor de kleine, smalle weggetjes; door dorpen waarvan zelfs wij het bestaan niet kenden, met avontuurlijke verrassingen onderweg.

En dat is gelukt! Afgelopen week hebben we de routes definitief ingevuld. We hebben genoten! En we lachen stiekem in ons vuistje voor de te verwachten reacties. “Zo hebben ze het nog nooit meegemaakt”, zeiden we tegen elkaar en met pretoogjes reden we weer op huis aan….

Wacht dus maar af….

Ed Lemaire

 

%d bloggers liken dit: