elke rally uniek maken; het valt op….

Ha Ed & crew,

Ook ik en natuurlijk Dick van Leeuwen, hebben genoten van het bijzonder verzorgd gebeuren. Een kleinschaliger evenement is inderdaad -ook qua organisatie, beter te overzien en is (of kan) gezelliger (zijn). Een juiste “volume”-formule vinden is een lastige uitdaging, dunkt me. Desalniettemin waren de voorgaande tours ook altijd heel aangenaam.

Wat ik in elk geval iedere keer weer constateer is dat -hoe jij en jouw team het evenement ook altijd weer opzetten, het resultaat “top” is en dus ook het “genieten”; of je als deelnemer nou een prijs wint of niet.

Ed en alle anderen van de organisatie: hartelijk dank voor alles en ga zo voort!! :-))

Hartelijke groeten van een HRR (Happy Rally Rider),

Edwin Funck, Dick van Leeuwen

%d bloggers liken dit: