van een enthousiaste equipe:

Een aardige email over onze onze onvolprezen rally:
“Nogmaals dank voor de prachtige rally van 6 mei 2017. Mijn navigator en ik hebben wederom enorm genoten van de geweldige route en van de andere deelnemers. Je vroeg ons waarom we steeds weer meedoen. De reden dat wij ieder jaar weer terugkomen is omdat het een uitstekend georganiseerde rally is. In vergelijking met andere (club)rally’s is het prijzig voor een dagje sturen, maar je krijgt er een ontzettend leuke dag voor terug. Ook het gemêleerde gezelschap aan rijders vind ik tof; iedereen geniet net zoveel van een oude BMW 524td als van een Ferrari California. Met een Clio ben ik niet degene met de duurste en meest bijzondere auto, maar iedereen vindt het erg leuk dat je met elk budget van autorijden kunt genieten. Persoonlijk vind ik dit leuker dan -bijvoorbeeld, een circuit-dag omdat je met deze rally een competitie hebt tussen enorm verschillende auto’s. Ik leg vaak uit aan “leken” dat je zelfs met een ‘lelijke eend’ kunt winnen. Ook de
organisatie is altijd erg goed, mooie routes en prima stops tussendoor. Ik ken geen vergelijkbare jaarlijkse rally die voor een dergelijke prijs zo’n leuke dag sturen biedt.”

Wij, de organisatoren van www.rallyvanhetoerlandschap.nl hadden het niet beter kunnen omschrijven….

%d bloggers liken dit: