2019: het feest gaat door!

Het gaat dus echt, echt gebeuren!

Ja, het was even spannend om een kritieke massa  aan deelnemers te mogen verwachten. We hadden er immers al maandenlang veel moeite in gestoken. Op de eerste plaats draait het natuurlijk allemaal om de autosport. Dus de rally zelf hebben we éérst “ontworpen”; veel wedstrijd maar ook fabelachtig mooie weggetjes. Voeg daar het oerlandschap aan toe en de mix is weer om je vingers bij af te likken. En vervolgens hebben we ook nog wat te vieren! We organiseren het tenslotte alweer voor de tiende keer! En Bourgondisch als we zijn willen we dáárin ook flink uitpakken. Het moet allemaal lang in je geheugen blijven hangen.

Dus: kom erbij! Geniet van het leven, de autosport en de gezelligheid! 3-5 mei 2019, een weekend om naar uit te zien….

Meteen inschrijven? Klik HIER

 

%d bloggers liken dit: