Tour Bourgondy: wat verzin je dan….?

Op 3 mei gaan de equipes “en route”. Vier manches, drie stops. We hebben met de pleisterplaatsen zo veel gediscussieerd dat het af en toe dreigde uit de hand te lopen. “Wat u wilt, mijne heren, kán helemaal niet!”. Dat soort uitspraken. Maar gaandeweg werden de heren (en een dame) steeds enthousiaster. Na veel heen en weer emailen en een aantal bezoeken stonden de gerechten “op punt”. Maar ja, dame en heren, we zijn er nog niet… “Asjeblieft heren, excusez messieurs, bitte meine Herren”, “wat nu weer? et maintenant? was jetzt noch?”. Tja, de drankjes hè? Les boissons n’est ce pas? Die Aperitieve, nicht?”. En weer moesten ze aan de slag: nadenken, voorstellen, afwijzingen incasseren, weer voorstellen… Ja! Dát is wat we zoeken! Zucht van verlichting aan de andere kant. Nog een laatste idee, want ja, nú hadden ze het begrepen, de heren en dame.

En dus zijn we benieuwd naar de reacties. Geen obligaat glaasje water, geen aangelengd kleurlotionnetje, maar sprankelende creaties!

Heerlijk, dat organiseren. Sometimes on the edge, mais on va pour l’or, keine Beschränkungen. (we betalen er toch voor!? nou dan!)

Tot volgende week voor de deelnemers van 2014! Tot volgend jaar voor al die andere rallyliefhebbers?

Ed Lemaire

%d bloggers liken dit: