Je equipe is dan wel aangemeld…

27 april 2014

Nadat je je hebt ingeschreven blijkt plots dat je rallywagen toch niet zo lekker klinkt als dat je zou willen. En je hoopt nou juist te genieten van de echo’s van je motorgeluid vanaf de rotswanden in de Ardennen of uit de glooiende heuvels van Zuid-Limburg, of de Eifel.

Equipe Heres overkwam dit “laatste loodje”. En dus is er nog druk gesleuteld. Aan de motor van de Opel Kadett S, een Kadett die uitsluitend voor de Nederlandse markt in Bochum (D) destijds is gefabriceerd. Waarbij de ‘S’ dan wel voor ‘Super’ zal staan?

Klaas en Marieke vormen zo’n typische equipe waar de Rally van het Oerlandschap mee is bevolkt: genieten van je wagen die voort gestuurd wordt over slingerende weggetjes (waar je op eigen gelegenheid nooit terecht komt) en van een adembenemend landschap. En tegelijkertijd proeven ze van die gezellige ambiance in een goedgemutst deelnemersveld, het heerlijke eten (en drinken!) en de idyllisch gelegen pleisterplaatsen.

Veel succes met de vernieuwde motor, Klaas en Marieke en tot over een paar dagen!

Klaas_Heres_kleppen

%d bloggers liken dit: