Een email aan alle deelnemers uit de afgelopen 10 jaar

Beste deelnemers uit de afgelopen tien jaren ‘Rally van het Oerlandschap’,

gaan we door?

Natuurlijk stoppen we niet, Ed & Bep en onze trouwe crew Eric, Gijs, Maarten, Teun, Ton en Wessel. Na afloop van de editie 2019 (’the best of’) werd er grote druk op ons uitgeoefend om er vooral mee door te gaan. Hartverwarmend allemaal en genoeg inspiratie voor weer een serie verrassende afleveringen.

‘Bourgondy Grand Tour’, waarom een nieuwe naam?

Wel, de vlag dekte de lading niet meer. Er worden door vele partijen “rally’s” georganiseerd. Die lijken vaak niet op wat ze pretenderen te zijn. En daarom willen wij extra duidelijk zijn: “een uitdagend sportief auto-evenement, omlijst door een Bourgondische ambiance”. Grand Turismo op zijn best, zeg maar. Vandaar de nieuwe naam.

en wat verandert er dan?

Laten we er kort over zijn: we brengen Bourgondische ambiance en autosport beter in evenwicht. Het deelnemersveld vormt de laatste jaren steeds meer een echte vriendenkring waar men zelf zorgt voor nieuwe aanwas. Fantastisch toch!?. Het is tenslotte leuk om nieuwe vrienden te maken en elkaar bij een volgende keer weer te ontmoeten. Daar hebben we de ambiance nog beter op aangepast. Belangrijk: een gezellig hotel waar we een weekendlang verblijven, genieten van fijne maaltijden, een goed glas en vooral aangename gesprekken. En op zaterdag? Wel, het draait uiteindelijk allemaal om de rit, 250-kilometerlang over fraaie weggetjes en in een overdonderend landschap. En elke equipe geniet daarbij op háár manier!

en voor 2020, de start van een nieuwe serie evenementen?

We hebben de daad maar meteen bij het woord gevoegd. Van 8 t/m 10 mei verblijven we in een “cozy hotel”, diep in de Belgische Ardennen, een prachtig weggetjesspektakel, ingeklemd tussen de Luxemburgse en Franse grens. We zijn er met onze ‘Grand Tour karavaan’ nog nooit geweest en dus is dit een extra uitdaging voor ons om het allemaal te organiseren. We zijn er zeker van dat alles nog beter bij elkaar past: de vriendenkring, het hotel (exclusief voor ons), de Waalse keuken en de rest…. (we moeten de verrassing er natuurlijk wél in houden!). In de maand november van dit jaar krijg je er méér over te horen.

Nogmaals mensen, we zijn aangenaam verrast door jullie “pressie” om ermee dóór te gaan. En dus gaan we dat ook doen! Maak jij je vrienden alvast óók enthousiast!

Met sportieve groet,

Ed, Bep en crew.

www.bourg-gt.nl

www.facebook.com/bourgondy-GT

+31 6 51 56 48 79

elemaire@hetnet.nl

%d bloggers liken dit: